Чому варто купити професійний масажер?

Чому варто купити професійний масажер?

Професійний масажер - економія сил та часу

Різні апарати для масажу вже давно стали незамінними атрибутами у професійних масажистів і мануальних терапевтів. І це не дивно, адже з кожним роком з'являються нові масажні техніки, для яких необхідна наявність спеціального обладнання, і велика конкуренція в цій сфері вимагає постійного розширення переліку послуг. Крім іншого, наявність професійного масажера значно скорочує навантаження і час проведення сеансу, завдяки чому у вас з'явиться більше сил і часу, для того, щоб обслужити якомога більше клієнтів, провести час з сім'єю або за улюбленою справою.

У цій статті ми розглянемо особливості комбінованого та апаратного масажу, види професійних масажерів і економічну доцільність їх придбання.

Поєднання ручного та аппаратного масажу

Апаратный масаж професійним масажером

Серед великої кількості послуг в сфері масажу, окреме місце займає комбінований масаж. З кожним роком все більше професіоналів приходять до того, що така методика найбільш ефективна і практична.

Комбінований масаж - це поєднання апаратного масажу з класичним ручним масажем. Головними його перевагами є:

  • Завдяки тому, що процедура комбінованого масажу займає менше часу, ніж звичайний ручний масаж, ви зможете за однаковий проміжок часу обслужити більшу кількість клієнтів.
  • Комбінований масаж підсилює фізіологічну дію на організм.
  • Комбінований масаж широко застосовується в спортивній практиці і косметології.
  • Комбінований масаж застосовують при травмах, деяких захворюваннях опорно-рухового апарату і захворюваннях нервової системи.

Під час комбінованого масажу не рекомендується застосовувати ударні прийоми (рубання, биття, поплескування). Час при проведенні сеансу слід розподіляти таким чином, щоб ручний масаж займав приблизно 70% часу, а апаратний - близько 30%.

Особливості апаратного масажу

Стрімкий розвиток технологій не міг не позначитися на сфері масажу, а апаратний вид масажу зараз не менш популярний, ніж ручний. Ринок може запропонувати великий вибір професійних масажерів з різними принципами роботи, але задача у них одна - виконати комплексний, повноцінний масаж тієї чи іншої частини тіла.

Найпопулярніший різновид професійних апаратів - це вібромасажер. І це не дивно, тому що вібрація надає позитивний вплив на нервову систему, покращує кровообіг і прискорює відновні процеси в організмі. Ще одна перевага вібромасажерів полягає в невеликих розмірах і мобільності. Зазвичай, вони також мають в комплекті кілька видів насадок, які забезпечують універсальність і ефективність приладу.

Види професійних масажерів

Професійні масажери стрімко набирають популярність. Апаратний масаж використовується в косметології, медичних центрах, физіокабінетах і СПА салонах. Ознайомимося з видами професійних апаратів:

    • Електромасажери. Використовуються для вібромасажу шиї, спини і ніг. Найчастіше оснащені додатковими насадками. Мають велику область застосування. Вібраційні коливання впливають на нервові закінчення шкіри, нервова, лімфатична і кровоносні системи починають працювати в посиленому режимі, що, в свою чергу, позначається на роботі організму позитивним чином. Найчастіше застосовуються при комбінованому масажі. На нашому сайті ви можете придбати професійні електромасажери корейського виробництва Unix Mx-3500 і Unix UN-2000М. Вони користуються особливою популярністю у масажистів і мануальних терапевтів і мають тривалий термін експлуатації.

Электромассажеры

    • Компресійні. Виконують масаж повітряним потоком. За рахунок створеного тиску опрацьовують внутрішні шари шкіри, знімають набряклість і активізують кровотік. Компресійний масаж допоможе при застійних явищах, уповільненому обміні речовин, болях, спазмах і набряках.

Компресійні масажери

    • Лімфодренажні. Комплексні системи, які використовуються при пошкодженнях хребта, варикозі, для зниження жирової маси і при боротьбі з целюлітом. За допомогою лімфодренажних апаратів виконується пресотерапія. Це масаж, який проводиться за допомогою впливу стисненого повітря на певні частини тіла. Апаратний лімфодренажний масаж займає значно менше часу, ніж ручний.

Лімфодренажна система

    • Міостимулятори. Являють собою генератори імпульсного струму з електродами, які накладають на шкіру. Призначений для стимуляції м'язів. При миостимуляции активуються всі рухові і чутливі нерви, поліпшується процес кровообігу. Міостимуляція готує м'язи до тривалих фіз. навантажень, допомагає відновитися після проведення операцій, недуг і травм.

Міостимулятори

    • Вакуумні масажери.Апарати, які впливають на тканини негативним тиском. З банки викачується повітря, створюється вакуум, і шкіра втягується всередину. Вакуумний масаж нормалізує мікроциркуляцію лімфи, збільшує кількість діючих капілярів. Це активізує вироблення колагену, відповідального за молодість і пружність шкіри, і позбавляє від в'ялості. М'язи під впливом масажера розслабляються, робота сальних залоз нормалізується.

Вакуумні масажери

    • Механічні пристрої. Дані масажери надають розслабляючу і тонізуючу дію. Перевагами є низька ціна, універсальність і незалежність від джерела живлення. Недолік - при роботі з такими масажерами необхідно докладати чималих зусиль. Механічні пристрої виготовляються з дерева або пластика і, переважно, мають невеликі розміри і вагу. Масажер має або спеціальні ролики, або голчасту поверхню. Такі пристрої часто застосовують для спини, шиї і антицелюлітного масажу.

Механічні масажери

Професійний масажер - вигідна інвестиція

З огляду на високий попит і середню ціну на апаратний масаж, придбання професійного масажера є вигідним капіталовкладенням - ваші витрати швидко окупляться. Придбання професійного масажера дозволить вам розширити перелік своїх послуг і клієнтську базу. Сучасне обладнання має компактні розміри, це дасть вам можливість працювати з виїздом на дім, економлячи при цьому витрати на оренду приміщення.

Якщо ви хочете купити професійний масажер, зверніть увагу, що інтернет-магазин Zoryana пропонує вигідні умови співпраці і додаткового заробітку для масажистів і мануальних терапевтів. За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону +380501093393 або на пошту zoryana.massager@gmail.com.