Zoryana Nefrimed — кращий масажер з нефритом

Zoryana Nefrimed — кращий масажер з нефритом

Нефритова масажна подушка Zoryana Nefrimed б'є всі рекорди продажів в 2019 році. З кожним роком апарат тільки набирає популярність, в той час як ми продовжуємо отримувати все більше позитивних відгуків від задоволених покупців. У зв'язку з цим, саме час розповісти, чому Zoryana Nefrimed - це кращий нефритовий масажер для спини на ринку України.

Ключові особливості масажної подушки, огляд

Zoryana Nefrimed - це електрична масажна подушка преміум-класу з нефритовими роликами, яка виконує масаж по типу шиацу. Круговими рухами апарат розминає м'язи, знімає больові відчуття, напругу та втому. У розпорядженні користувача кілька режимів, а саме: вібромасаж, вбудоване інфрачервоне тепло, дві швидкості масажу та налаштування напрямку розминаючих рухів. Режими масажу можна налаштовувати за допомогою пульта, що в рази спрощує використання пристрою.

zoryana nefrimed з чохлом і без

Оббивка масажної подушки виконана з якісної екошкіри. Робоча поверхня апарату покрита міцною сітчастою тканиною, яка просто створена для ефективного розминання та прогрівання тканин. У комплекті йде м'яка тканинна накладка, що дозволяє отримувати більш щадний масаж. Верхній шар - це зносостійкий чохол зі шкірозамінника. Він стійкий до механічних пошкоджень і легко знімається при необхідності.

Натуральний нефрит у масажній подушці

Масажна подушка з нефритом zoryana nefrimed

Головна особливість полягає в тому, що масажні ролики апарату виконані з цільного каменю нефриту, у чому може легко переконатися кожен покупець. Достатньо відкрити чохол масажної подушки, щоб неозброєним поглядом можна було підтвердити справжність натуральних нефритових каменів.

Але чому це важливо? Сам нефрит наділяли цілющими властивостями ще в стародавні часи. Ви могли чути, що нефрит використовували для лікування захворювань нирок. Регулярне його застосування допомагає позбутися від проблем сечостатевої системи, сприяє виведенню каменів, позбавляє від ниркових кольок. Також мінерал сприятливо впливає на печінку.

Кажуть, що нефрит має високу теплоємність. За рахунок цієї функції, у злегка нагрітому стані, його можна прикладати на хворі місця при забоях або ревматизмі, у якості довготривалого зігріваючого засобу. Вважається, що нефрит сприяє регенерації тканин, знімає болі, втому та зміцнює здоров'я. Використовуючи масажну подушку Nefrimed, ви поєднуєте прогрівання теплим нефритовим камінням і загальнооздоровчий розминаючий масаж.

Відгуки наших покупців

Апарат активно продається по всій території України. Нефритову масажну подушку Zoryana Nefrimed можна знайти в кабінетах апаратного масажу, санаторіях, магазинах і шоу-румах. За рахунок кількох способів налаштування інтенсивності масажу, використання пристрою приносить тільки приємні відчуття. Клієнти, які пройшли від 10 сеансів на апараті поспіль, оцінили помітне поліпшення самопочуття і позбулися від неприємних відчуттів.

Нам постійно пишуть відгуки про цей масажер в соціальних мережах компанії, в інтернет-магазинах та маркетплейсах. 100% покупців задоволені масажною подушкою Nefrimed!

відгуки на масажну подушку zoryana nefrimed

Нефритовий масажер Nefrimed — де і як купити

Якщо ви вирішили купити нефритову масажну подушку, кращий варіант - Zoryana Nefrimed. Замовити масажер можна за телефоном 380501093393 або через корзину нашого інтернет-магазину. Компанія Zoryana реалізує тільки сертифіковані апарати і пропонує 3 роки гарантійного обслуговування. У нас безпечні способи оплати, швидка доставка і кращі моделі масажного обладнання за доступною ціною!