Что подарить родителям на Новый год?

Что подарить родителям на Новый год?

Новий рік — сімейне свято, яке ми любимо та на яке чекаємо кожну зиму ще з дитинства. І у кожної сім'ї є свої традиції, але найголовніша з них — дарувати один одному подарунки. Майбутнє святкування Нового року дарує по-справжньому чарівну атмосферу, яку не хочеться затьмарювати вічною проблемою вибору подарунків. Якщо вас мучить питання, що подарувати батькам на новий рік, то рішення ближче, ніж ви думаєте. Ми пропонуємо вашій увазі кілька моделей масажерів, кожна з яких стане незабутнім подарунком для рідних і близьких!

Масажер для ніг Zoryana Насолода Велика

З таким подарунком ваші батьки точно забудуть про болі в ногах! Апарат поєднує в собі масажер стоп, щиколоток та литок. Він виконує лімфодренажний, акупунктурний та розминаючий види масажу, а також має додаткові функції та кілька режимів роботи на вибір. Масажер простий в управлінні та обслуговуванні навіть для тих, хто зовсім "не дружить" з технікою.

Причини подарувати батькам масажер для ніг

  • Ефективно знімає біль та набряки ніг.
  • Позбавляє від відчуття важкості та втоми.
  • Знімає стрес, поліпшує сон.
  • Прискорює кровообіг та лімфоток.

Акція на масажер для ніг Zoryana

Масажер для тіла Zoryana Medica

Хочеться зробити приємний та корисний подарунок, але бюджет обмежений? Цей варіант для вас! Ручний масажер підходить для масажу всього тіла, а його ергономічний дизайн забезпечить комфорт під час використання. Наявність 4-х змінних насадок розширює функціонал масажеру та робить його по-справжньому універсальним. Плавне регулювання потужності дозволить здійснювати як поверхневий масаж, так і глибоке опрацювання м'язів.

Причини подарувати батькам масажер для тіла

  • Невисока ціна, в порівнянні з іншими видами масажерів.
  • Універсальність апарату.
  • Позбавлення від болю в м'язах вже після першого сеансу.
  • Оздоровлення всього організму, зняття втоми та поліпшення самопочуття.

Zoryana Medica — бюджетний подарунок батькам, який вони точно оцінять. Масажер покращує кровообіг та обмін речовин, завдяки чому ефективно бореться з болями та втомою, а також допомагає позбавитися від зайвої ваги.

Акція на ручний масажер

Турманієвий килим Zoryana Classic

Коли за вікном вирує негода, тепловий килим - предмет першої необхідності! Подаруйте батькам на Новий рік турманієвий килим та навіть морози їх не злякають. Виріб виконаний з екошкіри, на якій розміщено 220 пластин з турманієвої кераміки. Можна виставити бажану температуру в діапазоні від 30 до 70 градусів. Для зручного використання турмалінового килимка під час сну, передбачена можливість встановити таймер на 1, 4, 8 або 12 годин роботи.

Причини подарувати батькам турманієвий килим

  • Тепловий вплив турманієвої кераміки стимулює захисні функції організму.
  • Прогрівання знімає болі в м'язах та суглобах.
  • Сон на турманієвому килимі є якіснішим.
  • Регулярне використання прискорює процеси загоєння.

Сухе тепло корисне для всього організму, а його взаємодія з турманієвою керамікою примножує цей ефект. Подаруйте своїм батькам тепловий килим Zoryana Classic і вони забудуть про болі в суглобах та застуду!

Новорічна акція на турманієвий килимок Zoryana

Масажер - найкращий подарунок батькам

Який варіант ви б не обрали, ми гарантуємо, що ваші рідні залишаться задоволені. Масажер - це ідеальний подарунок для розслаблення, поліпшення самопочуття та якості сну, а це саме ті проблеми, які стають все більш актуальними з віком.

На всі представлені товари діють новорічні знижки, тож не пропустіть свій шанс заощадити та порадувати близьких ідеальним подарунком. Якщо ви все ще не впевнені у виборі, рекомендуємо ознайомитися з повним асортиментом масажерів Zoryana або отримати консультацію менеджера за телефоном +380501093393.

Компанія Zoryana бажає вам та вашим близьким щасливих свят!