Чому масаж під час карантину такий важливий. Як проводити самомасаж в домашніх умовах і який масжер вибрати.

Чому масаж під час карантину такий важливий. Як проводити самомасаж в домашніх умовах і який масжер вибрати.

Під час карантину всі ми намагаємося менше виходити з дому, щоб уберегти себе і оточуючих. Ми працюємо і вчимося віддалено, замість походу в ресторан замовляємо їжу додому, а прогулянки виключаємо зовсім. Всі ці заходи необхідні, щоб запобігти поширенню інфекції і уберегти своє здоров'я. Але, на жаль, такий спосіб життя негативно позначається на нашому організмі, адже існує безліч неінфекційних захворювань, які тягне за собою недолік фізичної активності. Доведено, що у людей, які мало рухаються, частіше діагностуються діабет, гіпертонія, ожиріння і різні серцево-судинні захворювання. Від нестачі руху ми часто відчуваємо дискомфорт, нервуємо, втомлюємося, погано спимо. Ви запитаєте причому тут масаж? Все просто!

Масаж - пасивне фізичне навантаження

Вплив масажера викликає відповідні реакції організму, які схожі на реакції при фізичних навантаженнях, а саме:

  • Прискорюються кровообіг і лимфток
  • Прогріваються і тонизируются м'язи
  • Стимулюється виділення адреналіну, гістаміну, ендорфіну і тд.
  • Прискорюється обмін речовин

Таким чином, масаж може частково замінити фізичну активність і підтримувати в нормі роботу всього організму.

Залишилося тільки підібрати масажер, але тут все більш індивідуально. Вибирати апарат потрібно виходячи зі своїх потреб, бюджету, і цілі, яку ви хочете досягти. Розглянемо кілька варіантів.

Масажер для ніг

Малорухливий спосіб життя тягне за собою застій крові і лімфи в ногах. З'являються набряки, судини розширюються і втрачають тонус. Як наслідок - варикоз. Щоб уникнути таких наслідків необхідний апарат, який буде додатково стимулювати крово- і лімфоток. Повітряно-компресійний лімфодренажний масажер Zoryana Тарілка відмінно підійде.

Принцип роботи масажера полягає в тому, що подушки, які знаходяться у верхній частині корпусу, наповнюються повітрям і чинять тиск на стопу. Таким чином лімфа видавлюється вгору по нозі і краще циркулює. Процес кровообігу також поліпшується за рахунок тиску на стопу. Ви можете вибрати один з трьох режимів інтенсивності повітряно-компресійного масажу в залежності від набряклості і чутливості стопи.

Крім цього, нижню частину стопи масажують ролики, опрацьовуючи акупунктурні точки. Такий вплив покращує роботу органів і систем, знімає втому і важкість у ногах. Інфрачервоний підігрів збільшує оздоровчий ефект і також стимулює кровообіг. Сам масажер компактний і легкий. Це спрощує його транспортування і значно економить місце в квартирі.

Масажер для ніг Zoryana Тарілка

Масажер для корекції фігури

Для того, щоб підтримувати м'язи і шкіру в тонусі, вам необхідний масажер Zoryana Strunka. Апарат надає потужний механічний вплив на тканини збільшуючи місцевий кровообіг і стимулює роботу м'язів. У комплекті з Zoryana Strunka ви отримуєте 8 змінних насадок, які збільшують область застосування масажера. Сам апарат має 5 режимів роботи і 6 рівнів інтенсивності. Це дозволить вам рівномірно збільшувати навантаження.

Zoryana Strunka - найбільш ефективний масажер для корекції фігури і позбавлення від целюліту.

Антицелюлітний масажер Zoryana Strunka

Тренажер для зниження ваги

Що робити, якщо немає можливості ходити в тренажерний зал? Займатися вдома, звичайно ж. Вібраційна платформа Zoryana Fitness - тренажер на всі групи м'язів, який не займе багато місця в квартирі.

Принцип роботи тренажера полягає в тому, що платформа, здійснюючи коливальні рухи, створює вібрацію. Ви стаєте на платформу і м'язи рефлекторно скорочуються, опираючись вібрації. Таким чином, відбувається комплексне тренування на всі групи м'язів без навантаження на серце. Існує величезна кількість вправ, які можна виконувати на тренажері Zoryana Fitness, щоб збільшити ефект від занять.

Віброплатформа Zoryana Fitness

Універсальний масажер для тіла

Якщо ваш бюджет обмежений, то рекомендуємо звернути увагу на ручний вібромасажер Zoryana Medica. Це апарат підвищеної потужності, який підійде для масажу будь-якої ділянки тіла. В комплекті 4 змінні насадки для різного типу впливу:

  • Кругла насадка - універсальна, підходить для загального масажу;
  • Голчаста - тонізуючий, антицелюлітний і розслаблюючий вплив;
  • Точкова - акупунктурний, точковий масаж глибоких м'язів;
  • Пальчикова - комплексний масаж великих ділянок (спина, стегна)

Всі насадки покриті гіпоалергенним силіконом для безпечного використання. Масажер має довгу зручну ручку і плавне регулювання потужності. Всі ці характеристики забезпечують максимальну універсальність апарату і комфорт під час експлуатації.

Ручний масажер Zoryana Medica

Підтримка імунітету та профілактика захворювань

Якщо ж ви хочете просто підтримувати своє здоров'я, або у вас проблеми з кровообігом (часто холодні руки \ ноги), турмаліновий килимок Zoryana Classic - ваш варіант. Принцип роботи полягає в тому, що нагрівальний елемент передає тепло на пластинки з турманієвої кераміки, які утворюють особливе магнітне поле. Такий тепловий вплив надає потужний оздоровчий ефект, а сон на турманієвому килимку більш якісний.

Турманієвий килимок ефективно:

  • Позбавляє від болю в м'язах і суглобах
  • Зміцнює імунітет
  • Покращує кровообіг
  • Прискорює метаболізм
  • Стимулює захисні функції організму

Турманієвий килим Zoryana Classic