Кращий тренажер для літніх людей — Zoryana Рибка

Кращий тренажер для літніх людей — Zoryana Рибка

Для підтримки здоров'я людина повинна проходити 8000 кроків в день. Нестача фізичної активності провокує хвороби та проблеми опорно-рухового апарату. Найчастіше хребет і суглоби втрачають амортизаційні властивості, порушується обмін речовин, з'являється зайва вага, яка створює ще більше навантаження на ноги та спину. Офіційно доведено, що 80% хронічних захворювань пов'язані з дисфункцією хребта.

Проблема дефіциту руху дуже актуальна для літніх людей. Заняття спортом позитивно позначаються на самопочутті та мозковій активності, зміцнюють серцево-судинну та опорно-рухову системи. Також вправи дозволяють підтримувати тонус м'язів, покращувати витривалість і координацію. А для того, щоб тренування приносили радість і користь, потрібно правильно підібрати навантаження, адже літнім людям варто уникати силових і травматичних вправ.

Ідеальний варіант — вертебральний тренажер Zoryana Рибка. Він створений для підтримки здоров'я хребта і суглобів, збільшення фізичної активності та зміцнення здоров'я. І далі ми розглянемо всі переваги від використання цього тренажера в літньому віці.

Що таке вертебральний тренажер?

Це електричний апарат, який розгойдує ноги користувача з боку в бік у регульованому ритмі. Альтернативна назва тренажеру — свінг-машина (англ. swing - розгойдувати). Починаючи від кісточок, коливання передаються на все тіло, хребет і суглоби, створюючи хвилеподібні рухи.

Вертебральний тренажер Zoryana Рибка

Чому Zoryana Рибка — кращий тренажер для літніх людей?

Свінг-машина — це домашній тренажер. Його використовують в лежачому положенні на твердій поверхні, за рахунок чого відсутній тиск або навантаження на опроно-рухову систему, що дуже важливо для людей похилого віку.

Рухи тіла під час використання тренажера подібні до природних рухів людини під час ходьби. Таким чином, апарат дозволяє отримати всі переваги фізичної активності тим людям, яким важко займатися спортом, тобто пенсіонерам.

Вертебральний тренажер Zoryana Рибка

Користь для серцево-судинної системи від використання тренажера еквівалента результату, який ви отримуєте під час ходьби. По всьому тілу поліпшується кровообіг, а організм насичується киснем. Серце ефективніше перекачує кров, запобігаючи таким чином артеріосклерозові та всім його вторинним ефектам, таким як зайва вага, гіпертонія і гіперглікемія.

Положення лежачи з піднятими на каретку тренажера ногами покращує відтік крові та лімфи тільки за рахунок гравітації, а ось ритмічні розгойдування підсилюють ефект. Ця властивість особливо корисна для літніх людей з варикозною хворобою та набряками ніг. В результаті кожного сеансу на тренажері нормалізується кровообіг по всьому тілу, знижується набряклість, а користувач відчуває легкість в ногах.

Нестача фізичної активності шкодить і спині. Імітуючи рухи хребта під час ходьби, хвилеподібні розгойдування від свінг-машини збільшують його рухливість та вивільняють затиснені нервові корінці. Це важливо, адже рух — це найкращий спосіб для позбавлення від болю в спині. А повноцінна фізкультура або навіть досить тривала прогулянка доступна далеко не всім літнім людям. Також вертебральний тренажер рухає і суглоби, що розвантажує їх та сприяє утворенню межсуставной рідини.

Показання до застосування вертебрального тренажера літніми людьми

  • Зниження рухливості хребта і суглобів.
  • Болісний прояв остеохондрозу, радикуліту, подагри, артриту.
  • Варикозне розширення вен нижніх кінцівок.
  • Сидячий та малорухливий спосіб життя.
  • Реабілітація після травм і захворювань.
  • Зайва вага і повільний обмін речовин.
  • Брак фізичної активності.
  • Профілактика захворювань в літньому віці.

Ключові особливості тренажера Zoryana Рибка

Вертебральний тренажер Zoryana Рибка

Апарат поєднує дві функції в одному пристрої: свінг-машина і масажер ступнів. Сам тренажер має 10 швидкостей роботи та можливість налаштування часу сеансу. Вібромасажер для ніг можна використовувати після сеансу на тренажері. Він складається з голчастої поверхні для акупунктурного впливу на підошву стопи та шести ламп інфрачервоного світла. Величезний плюс — невеликі розміри пристрою, що в рази спрощує його зберігання і використання в домашніх умовах.

Замовити свінг-машину Zoryana Рибка можна на офіційному сайті zoryana.ua або зателефонувавши за номером +380501093393. Компанія Zoryana пропонує покупцям якісний товар, безкоштовну доставку і 36 місяців гарантійного обслуговування.

Висновок

Тренажер Zoryana Рибка — справді корисне придбання для літніх людей. Апарат рухає все тіло без надмірних навантажень і ризику травми. Наявність декількох швидкостей робить використання тренажера можливим для людей з різним станом здоров'я. Домашній тренажер Рибка здатний поліпшити гнучкість всіх суглобів і хребта, нормалізувати кровообіг і лімфоток по всьому тілу, від щиколоток до шиї, і насичити організм киснем!