Кому і для чого потрібен масаж. 10 причин купити домашній електромасажер

Кому і для чого потрібен масаж. 10 причин купити домашній електромасажер

Фразу "та навіщо взагалі потрібен масаж?" можна почути дуже часто, особливо від людей, які на сеансі масажу ніколи не були. А ось у людини, яка хоч раз була на масажі, це слово асоціюється виключно з приємними відчуттями і розслабленням. Але масаж, це не тільки приємні відчуття, але і користь для всього організму. Це обумовлено реакціями організму на механічні дії на тканини. Під час розтирання, розминання, і стиснення м'язів, в даній області поліпшується кровообіг, прискорюються процеси відновлення, розслаблюються і прогріваються спазмовані м'язи, зменшується больовий синдром, усуваються застійні явища, тонізінуются тканини. Крім цього, масаж впливає і на ваш настрій і загальне самопочуття. Це пов'язано з тим, що масаж сприяє вивільненню серотоніну, так званого "гормону щастя", який відповідає в організмі за гарний настрій і сон. Деякі люди навіть засинають під час масажу не дивлячись на його інтенсивність.

кому потрібен массаж

Кому потрібен масаж

Масаж можна і потрібно робити не тільки за призначенням лікаря. Найчастіше, це оздоровча, косметична і розслаблююча процедура, яка приносить масу позитивних емоцій. Якщо ж говорити про групи людей, яким масаж потрібен найбільше, можна виділити 5 основних:

  1. Офісні працівники. Сидячий, малорухливий спосіб життя негативно позначається на нашому стані здоров'я. Масаж допомагає зміцнити м'язовий корсет і зняти напругу.
  2. Водії. Тривале знаходження в одному положенні провокує болі в спині і шиї, надлишкову напруженість м'язів. Масаж полегшить больовий синдром і зніме напругу.
  3. Працівникам важкої фізичної праці. Після тривалого навантаження на м'язи, як статичного так і динамічного, масаж допоможе розслабитися.
  4. Тим, хто регулярно відвідує тренажерний зал. Після фізичних навантажень в м'язах накопичується молочна кислота. Це викликає хворобливі відчуття і ломоту в тілі. Масаж допомагає вивести молочну кислоту і токсини з тканин, полегшуючи крепатуру.
  5. Для корекції фігури. Якщо ви хочете позбутися від небажаних сантиметрів - масаж і тут зможе допомогти. Вібраційний масаж тонізує шкіру, робить її гладкою і підтягнутою.

Однак не забувайте, що у масажу, як у будь-якої процедури, є протипоказання. Якщо у вас є сумніви з приводу того, чи дозволений масаж саме вам - проконсультуйтеся з вашим сімейним лікарем.

домашній електромасажер

Можна робити як ручний масаж в салоні, так і апаратний домашнім електромасажером. Другий варіант краще і ось чому.

10 причин купити домашній електромасажер

  1. Економія - середня вартість сеансу масажу 300-400 грн, однак, одного сеансу масажу занадто мало, щоб отримати відчутний результат. Курс масажу зазвичай складається з 10 сеансів, які обійдуться вам в 3000-4000 грн. А за таку суму вже можна придбати домашній електромасажер, який ви зможете використовувати щодня не один рік.
  2. Масаж в будь-який зручний час - коли у вас вдома є електромасажер, немає необхідності записуватися на прийом і вишукувати вільний час. Робіть масаж вдома в будь-який зручний час.
  3. Може користуватися вся родина - крім того, що масажером можна користуватися в будь-який час, його ще й можуть використовувати всі члени сім'ї. Таким чином, купуючи масажер, ви забезпечуєте здоров'я і гарний настрій всій сім'ї.
  4. Можна використовувати в автомобілі і в подорожах - більшість апаратів для масажу компактні, мобільні і мають автомобільні адаптери. Завдяки цьому ви можете брати свого "персонального масажиста" з собою всюди: в офіс, подорожі або тривалі поїздки.
  5. Універсальність - практично будь-який масажер можна використовувати для будь-якої частини тіла. Масажною подушкою можна опрацьовувати шию, спину, ноги, руки і живіт. Ручні масажери вважаються найбільш універсальними, адже вони, крім іншого, підходять для антицелюлітного масажу і навіть для масажу обличчя, при наявності відповідної насадки.
  6. Тривалий термін служби - завдяки нескладній конструкції масажери рідко ламаються і мають термін служби до 10 років.
  7. Менш травматичний - апаратний масаж вважається менш травматичним, адже ви самі регулюєте інтенсивність впливу спираючись на свої відчуття.
  8. Інфрачервоне прогрівання - масажери, крім розминання роликами або впливу вібрацією, глибоко прогрівають тканини інфрачервоним світлом, що значно збільшує оздоровчий ефект від процедури.
  9. Можна поєднувати з роботою, читанням книги і тд - якщо на прийомі у масажиста ви сконцентровані виключно на процедурі, то апаратний масаж можна поєднувати з роботою, навчанням, переглядом TV і тд.
  10. Корекція фігури - вібраційні ручні масажери неймовірно ефективні для корекції фігури. Жоден ручний антицелюлітний масаж не зрівняється по ефективності з апаратним.

Покупка домашнього електромасажеру - ефективний спосіб позбутися від болю, скутості і стресу. Будьте впевнені, вже після перших використань апарату ви просто не будете розуміти, як жили без нього раніше. А якщо у вас виникли труднощі з вибором масажера, який підійде саме вам - наші консультанти із задоволенням вам допоможуть. Наш номер телефону: +380 (50) 109-33-93.