Акція на масажери Zoryana!

Акція на масажери Zoryana!

Актуальні акції Zoryana

Магазин масажного обладнання Zoryana регулярно радує своїх покупців спеціальними пропозиціями та акціями. Нещодавно в нашому асортименті з'явилася новинка - масажна подушка "Яблуко". Вона ідеальна для масажу шиї, спини, ніг та живота. Підходить як для домашнього використання, так і для автомобільного. Саме цей масажер ви можете отримати в подарунок від нашого магазину!

масажна подушка зоряна яблуко у подарунок

Умови акції

Купуй один масажер - отримуй два!

Акція діє на наступні моделі:

  1. "Насолода Нова" - масажер для ніг з роликовим та розминаючим впливом. Додаткові функції - вібрація і підігрів. Висока якість апарату гарантує тривалий термін експлуатації.
  2. "Насолода Велика" - масажер для ступнів та гомілок. Він впливає на всю поверхню ніг, одночасно відтворюючи цілий комплекс масажних програм.
  3. Zoryana "Fitness" - віброплатформа для інтенсивних тренувань, підтримки форми та реабілітації. 99 швидкостей роботи та висока якість збірки.
  4. "Щасливі ноги" - тренажер пасивної ходьби. Підходить для реабілітації і відновлення фізичної активності. Апарат не має протипоказань чи обмежень за часом використання.

При покупці будь-якого з чотирьох електромасажерів ви отримаєте масажну подушку "Яблуко" абсолютно безкоштовно! На всі масажери поширюється офіційна гарантія - 3 роки. Ми доставимо ваше замовлення разом з подарунком в будь-яке відділення Нової Пошти абсолютно безкоштовно.

Для консультації та замовлення дзвоніть за телефоном (50) 109-33-93. Також ви можете спробувати наше масажне обладнання у м. Харків.