1+1=3 Новорічна акція від Zoryana!

1+1=3 Новорічна акція від Zoryana!

Новорічні свята вже зовсім скоро, а це означає, що настав час купувати подарунки! Новорічна акція від Zoryana буде як ніколи актуальною, особливо для тих, кому потрібно вибрати подарунки великій кількості рідних та близьких людей. Адже при покупці двох будь-яких масажерів ви можете отримати третій абсолютно безкоштовно!

Умови акції

Тільки з 01.12.2021 до 10.01.2022 ми даруємо масажер за кожну другу позицію у чеку! Купуйте два будь-які масажери і отримуйте третій у подарунок

Вибрати подарунок можна із трьох запропонованих позицій:

  • Масажер для тіла Zoryana Medica – універсальний апарат для загального масажу. Легкий, компактний, зручний – все це про Zoryana Medica. Вибирайте цей апарат якщо вам необхідний щоденний оздоровчий масаж.
  • Антицелюлітний масажер Zoryana Strunka – ідеальний апарат для корекції фігури. Масажер допоможе позбавитися від ненависної апельсинової кірки за максимально короткий терміни.
  • Масажна подушка Zoryana Yabluko - справжній порятунок для тих, хто страждає від болю у спині та шиї. Прилад ідеальний для розминання м'язів спини та підійде для використання в автомобілі.

Замовлення можна оформити як на сайті через кошик, так і за телефоном +380 (50) 109-33-93.

Встигніть скористатися такою вигідною пропозицією та подаруйте активне життя без болю та скутості своїм рідним!