Новинка! Масажний пістолет Zoryana Impuls

Новинка! Масажний пістолет Zoryana Impuls

Раді повідомити про розширення асортименту масажерів Zoryana. Наша новинка – масажний пістолет Zoryana Impuls. Апарат створений спеціально для людей, які не уявляють свого життя без спорту. Це компактний, зручний та потужний масажер перкусійного виду впливу, який допоможе позбавитися крепатури та м'язових спазмів.

Апарат здатний лише за 15 хвилин масажу розігріти м'язи та підготувати їх до навантаження. Використання апарату після тренування, навпаки, сприяє розслабленню та швидкому виведенню молочної кислоти.

Головна перевага масажного пістолета Zoryana Impuls – функція Z-Touch. Вона забезпечує економну витрату заряду акумулятора та дозволяє використовувати апарат для масажу делікатних зон.

Апарат дуже компактний і його зручно носити з собою в тренажерний зал або брати в подорожі.

Вам будуть доступні:

  • 4 змінні насадки
  • 6 рівнів інтенсивності
  • функція енергозбереження та делікатного масажу Z-Touch
  • зручна сумка для транспортування

І, звичайно ж, як і на всю продукцію Zoryana, ви отримаєте в подарунок масажер для голови Мурашка Антістрес, інструкцію українською мовою та безкоштовний гарантійний ремонт пристрою протягом 3-х років.

Детальну інформацію про масажний пістолет Zoryana Impuls ви знайдете на нашому сайті, а якщо у вас залишилися питання, дзвоніть нам за номером 380501093393.