Що подарувати батькам на різдво

Що подарувати батькам на різдво

Різдво — сімейне свято, на яке ми чекаємо кожну зиму ще з дитинства. Це свято оточене по-справжньому чарівною, особливою атмосферою, за що ми його любимо. Головна традиція Різдва - дарувати подарунки рідним та близьким людям. Саме час подумати про батьків і подарувати їм те, що продемонструє турботу про їхнє здоров'я. Звичайно ж ми говоримо про електромасажери, адже це той подарунок, який не лежатиме без діла, а радуватиме ваших батьків щодня протягом довгих років! У цій добірці ми зібрали найпопулярніші масажери, які стануть чудовим подарунком на Різдво.

Масажер для ніг Жук

Масаж ніг - неймовірно приємна та корисна процедура. Вона допоможе не тільки розслабитися після важкого дня, а й зніме почуття напруженості, покращить якість сну та загальне самопочуття. Масажер для ніг стане чудовим подарунком для людей, яких турбують болі у стопах та набряки, для тих, хто веде малорухливий спосіб життя, або навпаки, має щоденне високе навантаження на ноги. Якщо ви задумалися про покупку масажера для ніг, Zoryana Жук стане чудовим вибором, і ось чому:

  • апарат виконує три види масажу - розминаючий, лімфоденажний та прогрівання інфрачервоним світлом. Це забезпечує комплексний вплив та підвищує ефективність масажу.
  • Zoryana Жук має три режими роботи: роликовий масаж+повітряно-компресійний масаж, масаж тільки стоп-роликами або тільки повітряно-компресійний масаж. Інфрачервоне світло в усіх режимах вмикається та вимикається за вашим бажанням. Таким чином ви можете чергувати або комбінувати вплив так, як вам заманеться.
  • масажер має три рівні інтенсивності. Ви можете самостійно регулювати ступінь впливу спираючись на свої відчуття та уподобання. Вам буде доступним як сильне розминання, так і легкий, делікатний масаж.
  • масажер легкий та компактний. Він не займе багато місця в квартирі і не вимагатиме особливих зусиль для транспортування.
  • чохли для ніг у масажері легко знімаються для прання.

Ми не маємо сумніву, що такий подарунок сподобається абсолютно кожному!

Масажна подушка Nefrimed

Найчастіше проблемною зоною нашого тіла є саме спина. Впевнені, що болі в грудному відділі та попереку турбували кожного з нас. Розминання м'язів ефективно допомагає полегшити та попередити болі, а масажні подушки чудово справляються з цим завданням, адже були створені спеціально для спини. Zoryana Nefrimed - один з найпопулярніших масажерів серед наших клієнтів. Головною особливістю масажера є нефритове каміння, з якого зроблені ролики. Завдяки інфрачервоному світлу вони швидко нагріваються і подібно до стоунтерапії розминають м'язи, допомагаючи розслабитися і полегшити больовий синдром. Zoryana Nefrimed має:

  • три швидкості обертання роликів
  • два напрями руху роликів
  • інфрачервоне прогрівання
  • два рівні інтенсивності вібромасажу
  • додаткову м'яку накладку для більш делікатного масажу
  • зручний пульт керування

Якщо ваших батьків непокоїть біль у спині, то покупка масажної подушки Zoryana Nefrimed стане чудовим подарунком.

Масажер для тіла Medica

Ручні масажери – постійна класика у світі масажного обладнання. Це універсальні, бюджетні апарати, які підійдуть для масажу будь-якої ділянки тіла. Будь то шия, спина, живіт, ноги і навіть голова та обличчя, масажер Zoryana Medica підійде буквально для будь-якої проблемної зони. Завдяки плавному регулюванню потужності ви можете використовувати апарат як для делікатного, так і для більш інтенсивного масажу. Крім цього, масажер має чотири змінні насадки, які також розширюють функціональність масажера:

  • універсальна базова насадка для загального масажу
  • м'яка силіконова насадка для масажу обличчя та голови
  • насадка для точкового масажу
  • велика насадка для масажу спини та антицелюлітного масажу

Ви точно не помилитеся, якщо оберете на подарунок масажер Zoryana Medica, адже це універсальний масажер, який підійде для будь-якої проблемної ділянки.

Нефритовий тепловий килимок Long

Нефритові теплові килимки активно набирають популярності і попит на них зростає з кожним днем. Це не дивно, адже вони надають комплексний ефект відразу тепловим та масажним впливом. Тепловий килимок Zoryana Long виконаний з якісної екошкіри та покритий камінням натурального нефриту. Особлива форма та розташування каменів має масажну дію під час прогрівання. Використовувати килим досить легко. Необхідно натиснути на кнопку включення на пульті керування та виставити бажану температуру (до 40 градусів для тривалого використання та до 70 для короткочасного). Килимок працює за принципом стоун терапії - масаж гарячим камінням. Нефритове каміння відоме тим, що при нагріванні здатне створювати інфрачервоне світло. Ця особливість сприяє глибокому рівномірному прогріванню тканин організму.

 

Який варіант ви не обрали б, ми гарантуємо, що ваші рідні залишаться задоволені. Масажер - це ідеальний подарунок для розслаблення, покращення самопочуття та якості сну, а це саме ті проблеми, які стають все актуальнішими з віком.

Якщо ви ще не впевнені у виборі, рекомендуємо ознайомитися з повним асортиментом масажерів Zoryana або отримати консультацію менеджера за телефоном 380501093393.